Kaikki vahinkosaneeraukseen yhdestä paikasta

 

Tilatessasi koko korjaustyön avaimet käteen periaatteella, hoidamme koko projektin johdon alusta loppuun saakka. Pidämme tilaajat ja asukkaan jatkuvasti kartalla missä mennään. Meille on erityisen tärkeää, että sekä asiakas että tilaaja ovat tyytyväisiä ja ajan tasalla projektin kulusta. Kohteessa on aina oma nimetty työnjohtaja, joka vastaa projektista alusta loppuun. Olemme suorittaneet satoja eri kokoisia vahinkosaneerauksen projekteja- Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme. 

Palvelumme

Purkutyöt

Oma purkuryhmämme varmistaa onnistuneet ja luotettavat purkutyöt aina aikataulussa sekä nopealla vasteajalla. 

Vahinkokohteiden jälleenrakennus

Meillä on vankka ja kokenut joukko alansa ammattilaisia; timpurit, maalarit, putki- ja sähkömiehet vastaavat siitä, että haastavimmatkin korjauskohteet hoidetaan saumattomasti yhteistyöllä finaalin. Toteutamme myös taloyhtiöiden pienkorjaustyöt.

Haitta-ainetyöt ja Asbestipurku

Olemme laajentaneet toimintaamme vuoden 2021 alusta asbesti-, mikrobi- ja muihin haitta-ainetöihin mukaan lukien haitta-ainekartoitukset. Kokonaisvaltaiset haitta-ainetyöt, kartoituksesta purkutöihin, saatte nyt kaikki samalta yritykseltä. Uutena asbestityönjohtajana toimii Jaakko Salmi

Mikrobivahingot

Teemme home- ja muita mikrobikorjauksia pääasiassa taloyhtiöille. Varsinaisten korjaustöiden ohella olemme selvittämässä vaurioiden syitä, mikä vastaa usein rakenteiden perusteellista tutkimusta. Pidämme aina tarkasti huolen, ettei mikrobit pääse leviämään ympäröiviin tiloihin.

Rakennus_Grahn_12

Kuivaustyöt

Hoidamme kuivaustyöt yhteistyössä alansa parhaiden kuivausliikkeiden kanssa. Kaikki kuivaukset dokumentoidaan luotettavasti ja kiinteistön omistaja voi luottaa turvalliseen jälleenrakentamiseen. Hoidamme koordinoinnin ja tiedotuksen koko kuivauksen ajan asiakkaille.

Palvelumme laatu

Nopea reagointi

Kun vahinko sattuu, nopea reagointi on ehdottoman tärkeää. Otamme projektit kokonaisvaltaisesti haltuun nopeasti, jotta paluu normaaliin arkeen tapahtuu mahdollisimman kivuttomasti.

Pölynhallinta

Nykyaikaisella työmaalla pölynhallinta on erittäin tärkeää. Huolellinen suojaus, alipaineistus ja modernit työmenetelmät mahdollistavat työalueen tarkan rajaamisen pölyn leviämisen estämiseksi.

työvaiheiden dokumentointi

Luotettava dokumentointi ja tilaajan informointi on avainasemassa projektien onnistumisessa. Teemme kirjallisen raportin kaikista kartoituksistamme ja kuivauksistamme.

Työn laatu

Laadukas työnjälki on meille kunnia-asia. Työn laadun varmistaa ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä kokenut työnjohto.

Yhteistyössä